

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
"В България за 8 часа ти дават 40-50 лв. надница и това никак не ни устройва. Тук плащат 15 евро на час, настаняват ни в квартири и всичко се поема от агенцията или направо от лозаря", твърди нашенка
Едни спазват разпоредбите, други чакат края на сезона
Малцина са желаещите заради трудния изпит, сезонния характер и високата отговорност
Не е ясно какви са предлаганите заплати, сумите са индивидуални и се съобщават на интервюто
Най-много работна ръка идва от Узбекистан и Турция
Според информацията за рецепционист заплатата е 820 евро, за главен готвач между - 2,050 и 2,560 евро, за работник на скара - 980 евро
През тази година сме предвидили изграждане на две нови детски градини, ремонт на спортни бази и пътна инфраструктура
Шивачките колективно подадоха жалби до инспекцията по труда